Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Trondheim
ejobb.net

Ledige stillinger

Er du på jakt etter ny jobb i Trondheim finner du muligens ledige stillinger som kan være aktuelle for deg. Både offentlige og private bedrifter i Oslo annonserer stadig ledige stillinger.

.
Akershus
Asker
Bærum
Drammen
Fredrikstad
Halden
Innlandet
Larvik
Norge
Oslo
Romerike
Sandefjord
Sarpsborg
Skien
Telemark
Vestfold
Østfold
.

Avinor

picAvinor eier og driver 46 flyplasser i Norge. Her er en oversikt over hvilke stillinger som for tiden er ledige.

Ernst & Young - ledige stillinger

"Våren 2002 gikk Arthur Andersen & Co. og Ernst & Young AS sammen, og Norges største revisjonsfirma ble etablert..." - Ernst og Young har kontorer spredt over nesten hele Norge.

finn.no - Trondheim

picLedige stillinger i Trondheim annonser på finn.no. I skrivende stund er det flest ledige jobber innenfor håndtverk, bygg/anlegg og mekanikk.

jobbnorge.no - Trondheim

Ledige stillinger i Trondheim annonsert hos Jobbnorge.no. Her finner du muligens ledige jobber på Trondhjems Hospital og NTNU - Norwegian University of Science and Technology.

Kriminalomsorgen

Ledige stillinger i kriminalomsorgen. Her finner du oversikt over ledige stillinger i bl.a. fengsler, forvarings- og sikringsanstalter og i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet.

NAV Trøndelag

picLedige stillinger i NAV i Trøndelag, som kan ha ledige stillinger i Trondheim.

Trondheim kommune

Er du på jakt etter jobb i Trondheim har kanskje kommunen noe av interesse. Her er en oversikt over ledige stillinger i Tronheim kommune.

Trøndelag fylkeskommune

"Trøndelag fylkeskommune er en av regionens største og mest tverrfaglige kompetansebedrifter. Vi jobber aktivt for å bygge og utvikle Trøndelag, drifter videregående skoler, driver tannhelsetjeneste, har ansvar for fylkesveier, kollektivtransport, ferge-

UNINETT

Eventuelle ledige stillinger i UNINETT-konsernet, som "...driver nett og nettjenester for universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner og håndterer andre nasjonale IKT-oppgaver..."

Veksthuset Rekruttering

"Veksthuset Rekruttering har siden 1999 levert vikar- og rekrutteringstjenester til privat og offentlig sektor. I dag opererer vi fra 7 avdelinger med hovedkontor i Oslo."
Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023